La meva foto
Nom:
Ubicació: Barcelona, Catalunya

dimarts, de febrer 21, 2012

Més violència.



“Ha sido muy divertido, hemos jugado un rato, a partir de ahora..."
A partir d'ara què senyor de la porra, casc i escut?
A partir d'ara què?
Com pot un representant de la llei i l'ordre públic d'un pais que se'n diu democràtic parlar d'aquesta manera a uns ciutadans que s'estan manifestant?
No crec que manifestar-te per a defensar els teus drets sigui un joc. El joc va venir després. El joc de la violència desproporcionada. Un joc del que només van gaudir els que tenien les eines per a jugar-lo (les armes).
Si m'indigna el discurs de l'agent de l'autoritat, no diguem ja l'actuació posterior. I la delegada del govern diu que espera que això quedi en una anècdocta.
Com pot dir això? Aquestes actuacions mai poden considerar-se anecdòtiques. Són un drama. Sinó que li preguntin a la nena, que estirada a terra, amb l'esguard perdut, visiblement conmocionada, tenyeix de sang el sòl.
I ja no dic res de l'impresentable que justifica l'acció policial responent a la violència dels manifestants. I a sobre, els tracta d'enemics. Aquí si hi ha algun enemic, és ell. Enemic de la democràcia, de la lliure expressió, i un veritable incompetent.
No hi ha més formes de disoldre una manifestació, que carregar sobre aquests nanos rebentant-los les entranyes?
Quan veig com colpejen les porres sobre els cossos indefensos d'aquestes criatures, m'entren ganes de plorar.
Encara que un d'ells, parli de sang i foc. Encara que el manifestant, indignat per l'acció violenta, atemorit, es creixi amb discursos incitadors a la violència...
Senyors policies, siguin professionals i selectius. L'"enemic" és un conjunt de la ciutadania formada per nanos indefensos que simplement creuen fermament que si no fan sentir la seva veu, no aconseguiran...
Què volien? No passar fred a les aules, oi?
Doncs els heu ben escalfat.
És impressionant la imatge del policia. Van protegits i armats fins les dents, més que si fóssin una unitat de combat a primera línia de foc.
La pistola està clarament dirigida cap el crani del noi, al meu entendre agredit. No vull ni pensar què passaria si per accident es disparés la pistola.